Випадкове кодування в каналі зв’язку з адитивним шумом, розподіленим на кінцевій абелевої групі - Олексійчук, Антон Миколайович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
Справжня стаття присвячена дослідженню імовірнісних характеристик систем передачі дискретної інформації з випадковим кодуванням в каналі зв’язку з адитивним шумом, розподіленим на кінцевій абелевої групі.