Система криптографічного захисту з елементом вбудованої зміни алгоритму шифрування - Фомічов, Вадим Володимирович; Кузнецов, Георгій Віталійович; Гусенко, Мар’яна Валерїївна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
У роботі розглянута система криптографічного захисту, яка використовує вбудовану зміна алгоритму шифрування.