Дослідження методів обробки толерантних нечітких чисел для застосування в системах захисту інформації - Корченко, Олександр Григорович; Душеба, Валентина Віталіївна; Риндюк, Вікторія Олександрівна; Пацира, Евгенія Вікторівна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
У статті наводяться висновки дослідження методів виконання нечітких арифметичних операцій над толерантними нечіткими числами з метою їх використання в системах захисту інформації.