Методи і засоби несанкціонованого отримання інформації в дротяних каналах зв’язку - Стішенко, Ігор Костянтинович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
У цій роботі розглядаються зони підключення щодо несанкціонованого отримання інформації, методи і засоби її отримання. Крім того розглядається реорганізація абонентного розшуку на базі використання волоконно-оптичного кабелю.