Розрахунок оптимальних характеристик дельта-кодера і низькочастотного тракту для цифрових систем кодованою гучномовним зв’язком - Кулагін, Євген Олександрович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2003)
У роботі наведено розрахунок оптимальних характеристик дельта-кодера і низькочастотного тракту для цифрових систем кодованою гучномовним зв’язком.