Генератори псевдовипадкових чисел, їх застосування, класифікація, основні методи побудови і оцінка якості - Гарасимчук, Олег Ігорович; Максимович, Володимир Миколайович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2003)
В роботі розглядаються генератори псевдовипадкових чисел, їх застосування, класифікація та основні методи побудови і оцінки якості.