Електромагнітні випромінювання комп’ютерних систем і захист інформації - Чеховский, Сергій Анатолійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2003)
В цій статті розглянуто історію виникнення TEMPEST, основні методи та засоби протидії TEMPEST атакам. Особливу увага приділяється питанням захисту від програмних TEMPEST атак. Наведено хронологічну таблицю розвитку TEMPEST технологій.