Дослідження методів формування функцій приналежності на основі кількісних парних порівнянь - Корченко, Олександр Григорович; Риндюк, Вікторія Олександрівна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2003)
Робота присвячена дослідженню методів формування функцій приналежності на основі кількісних парних порівнянь і застосування апарата теорії нечітких множин.