Розподілення ресурсів в багаторубіжній комплексній системі технічного захисту інформації - Пустовіт, Сергій Миколайович; Степанов, Володимир Дмитрович; Хорошко, Володимир Олексійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2003)
В роботі розглянуті можливості перерозподілення ресурсів між рубежами захисту при несанкціонованому добутті інформації, яка захищується багаторубіжною комплексною системою. Ці дослідження дозволяють здійснити реальну оцінку стійкості системи захисту інформації.