Кількісна оцінка захищеності інформації - Козлов, Віктор Спірідонович; Хорошко, Володимир Олексійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2003)
У роботі розглядається методика кількісної та якісної оцінки захищеності інформації у корпоративних системах.