Задача оптимальної винеровської фільтрації та оцінювання, результати її вирішення - Блохін, Леонід Миколайович; Кошева, Лариса Олександрівна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2003)
У роботі розглядаються задачі оптимальної фільтрації. Наведені моделі та структурні схеми вимірювального канала.