Синтез шарованих середовищ зі ступінчатою нерегулярністю - Куртсеїтов, Тімур Ленурович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2013)
Запропоновано використовувати теорію кіл Річардса для визначення параметрів шарованих покриттів. Отримані результати можливо використовувати для проектування радіомаскуючих покриттів, до складу яких входять діелектричні слої.