Основні шляхи витоку інформації та несанкціонованого доступу в корпоративні мережі - Зайчук, Олексій Васильович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2003)
Розглянуті існуючи канали витоку інформації та більш детально описані можливі шляхи витоку інформації при її обробці та передачі у каналах корпоративних мереж.