Аналітичні оцінки теоретичної стійкості рандомізованих блокових систем шифрування відносно методу різницевого криптоаналізу - Олексійчук, Антон Миколайович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2007)
Отримані аналітичні вирази та оцінки параметру, що характеризує теоретичну стійкість певного класу рандомізованих блокових систем шифрування відносно методу різницевого криптоаналізу. Отримані оцінки підсилюють і узагальнюють аналогічні раніше відомі та можуть бути використані при обгрунтуванні стійкості зазначених рандомізованих блокових шифросистем відносно різницевих атак.