Використання мережі Інтернет в політичній комунікації: проблеми контролю та інформаційної безпеки - Готуй, Андрій Миколайович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2007)
В роботі розглядаються методи та заходи використання Інтернет у сфері контролю та інформаційної безпеки. Зосереджено увагу головним чином на методах і прийомах поширення завідомо неправдивої інформації в мережі Інтернет, які використовуються під час проведення політичних кампаній, зроблено спробу проаналізувати їх еволюцію і наведено приклади успішного протистояння подібним заходам.