Особливості корегуючих властивостей структурно-логічних кодів - Лєнков, Сергій Васильович; Іванов, Юрій Дмитрович; Пампуха, Ігор Володимирович; Боряк, Костянтин Федорович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2007)
Розглянуті основні особливості корегуючих властивостей структурно-логічних кодів інфимумних диз’юнктивних нормальних форм (ІДНФ) представлення булевих функцій для каналів з незалежними помилками.