Проблема вибору контейнера для заданого таємного повідомлення в комп’ютерній стеганографії - Кобозева, Алла Анатоліївна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2007)
В роботі пропонується нова методика порівняння чутливості різних стегоповідомлень до збурних дій на основі матричного аналізу.