Категорії і види информаційних впливів - Хорошко, Володимир Олексійович; Чередниченко, Володимир Станіславович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2007)
У роботі розглядаються сучасні критерії та категорії видів інформаційних впливів.