Класифікація витоків інформації - Кучеренко, Максим Анатолійович; Ткаліч, Олег Петрович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2007)
У статті аналізуються проблеми пов’язані з захистом інформації від її витоку та зняття. З’ясовуються способи, які забезпечують надійність і захист інформації від несанкціонованого доступу.