Технологія захисту телефонних розмов - Булкін, Володимир Афанасійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Розглянуто телефонні загрози, рівень їх небезпеки. Запропоновано версію спектру «телефонних» загроз, яка базується на їхній економіко-статистичній моделі.