Протоколи і механізми безпеки інформації в комп’ютерних системах і мережах - Дудикевич, Валерій Богданович; Томашевський, Богдан Паїсійович; Сергієнко, Роман Вікторович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Аналізуються протоколи і механізми забезпечення автентичності, конфіденційності і цілісності інформації в комп’ютерних системах і мережах, досліджуються перспективні напрями в розвитку криптографічних перетворень задля безпеки сучасних інформаційних технологій.