Проблеми теорії і практики засекречування інформації - Соснін, Олександр Васильович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Досліджено основні проблеми теорії і практики засекречування інформації. Розглянуто ознаки, які відрізняють інформацію з обмеженим доступом від відкритої інформації, питання віднесення відомостей до державної таємниці.