Окремі аспекти впровадження міжнародних стандартів забезпечення інформаційної безпеки в спеціальних службах України - Хорошко, Володимир Олексійович; Артемов, Володимир Юрійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
В статті розглядаються важливі питання щодо впровадження міжнародних стандартів забезпечення інформаційної безпеки в спецслужбах України.