Скремблер аналогових сигналів на базі АЦП і ЦАП із ваговою надлишковістю - Азаров, Олексій Дмитрович; Богомолов, Сергій Віталійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Розглядаються принципи побудови скремблерів аналогових сигналів на базі АЦП і ЦАП із ваговою надлишковістю, а також систему кодування із використанням надлишкової системи числення. Показано переваги запропонованого скремблера перед традиційними рішеннями. Наводиться спрощена структурна схема скремблера на основі АЦП і ЦАП із ваговою надлишковістю.