Спосіб формалізації конфлікту та його системне моделювання - Рома, Олександр Миколайович; Толубко, Володимир Борисович; Лєнков, Сергій Васильович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
В статті розглядається питання формального дослідження конфлікту за участю людини. Запропоновано спосіб побудови формальної моделі конфлікту та схема її застосування при розв’язанні конфлікту.