Методи апроксимації умовних розподілів бінарних ознак в системах розпізнавання - Козюра, Валерій Дмитрович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
У статті запропоновано комбінований метод апроксимації умовних розподілів ймовірностей значень ознак. Запропоновано подавати статистичні залежності ознак у вигляді графу залежностей.