Стегоаналіз аудіо файлів у рамках фрактального моделювання - Соловйов, Віктор Іванович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
Розглядаються задачи стегоаналізу аудіо файлів. Пропонується модель на основі мультифрактального підходу. Наведені результати експериментальних досліджень.