Особливості оптимізації стегоалгоритмів для відеоконтейнера - Петров, Олександр Степанович; Мінін, Антон Васильович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
В статті розглянуті особливості побудови оптимальних стегоалгоритмів для відео контейнерів. Одержаний стійкий стегоалгоритм для якого не потрібно багато машинних ресурсів.