Дослідження несиметричних криптосистем на алгебраїчних кодах для каналів з автоматичним перезапитом - Дудикевич, Валерій Богданович; Томашевський, Богдан Пойсеєвич (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
Розглядаються несиметричні криптосистеми на алгебраїчних блокових кодах, алгоритми шифрування і розшифрування криптограм. Пропонується апаратна реалізація приладів формування і розшифрування кодограм.