Використання теорії графів для аналізу структури терористичних мереж - Кобозева, Алла Анатоліївна; Хорошко, Володимир Олексійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
В роботі на основі графової математичної моделі терористичної мережі розроблені ефективні методи аналізу структури з метою визначення в ній члена, становище якого мінімізує витрати на встановлення зв’язків з іншими членами. Основний математичний апарат - теорія графів.