Особливої виявлення інформативних ознак сигналів при проведенні спеціальних досліджень - Ткаченко, Володимир Володимирович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
Розгляд питання, що стосується виявлення інформативних ознак сигналів при обробці їх вимірювальним обладнанням. Запропоновано варіант вирішення цього завдання шляхом застосування теоретичних та прикладних аспектів ідентифікації, аналізу, обробки і розпізнавання сигналів.