Матриці опорів мікрополоскових двовимірних багатополюсників різної форми - Козловський, Валерій Валерійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2004)
Отримано вираження для визначення елементів матриці опорів планарних ланцюгів різної форми.