Психологічні аспекти надійності екипажів в проблемі безпеки - Лузік, Ельвіра Василівна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2004)
В роботі розглянуті оптимізаційні процеси психолого-професійної підготовки екіпажей повітряних суден.