Дослідження стійкості серверних технологій Java від атак на відмову - Терейковський, Ігор Анатолійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2004)
Розглянуті питання захисту Веб - серверу від атаки на відмову з санкціонованим використання серверних технологій Java. Запропоновано показник ефективності атаки на відмову. Проведено моделювання атаки. Запропонована методика захисту сервера від атаки на відмову з санкціонованим використанням серверних технологій Java.