Програмне забезпечення оперативного аналізу в системах моніторінгу - Дереза, Андрій Юрійович; Приставка, Олександр Пилипович; Шутко, Микола Олександрович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2004)
Наводиться опис програмного забезпечення автоматизованої обробки статистичних даних за візуалізованою графічною схемою стосовно оперативного аналізу в системах моніторингу.