Класифікація способів несанкціонованого доступу до інформації, переданої по оптичному волокну - Стішенко, Ігор Константинович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2004)
В статті наведена розроблена класифікація способів несанкціонованого доступу до інформації, яка передається по оптичним системам зв’язку.