Методика синтеза оптимальної топологічної структури корпоративної мережі - Кудінов, Вадим Анатолійович; Плус, Дмитро Володимирович; Хорошко, Володимир Олексійович; Чирков, Дмитро Володимирович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2005)
Розглядаються особливості синтезу оптимальної топології структури корпоративної інформаційної мережі. Визначені показники якості у вигляді сукупності вірогідно-часових характеристик та відносно трафіків. Проведений аналіз впливу змін параметрів на пропускні можливості мережі передачі інформаційних пакетів.