Концепція створення системи електронних документів - Головань, Сергій Миколайович; Мелешко, Олена Олексіївна; Щербак, Леонід Миколайович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2005)
В роботі розглянуто концепцію підготовки і розробки відкритих та з обмеженим доступом електронних документів. Наведено схему алгоритму створення електронного документа та загальна модель життєвого циклу електронного документа.