Методи зменшення часу реалізації операції множення надвеликих чисел для систем захисту інформації - Зінченко, Ярослав Вікторович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2005)
В роботі пропонуються два методи зменшення часу реалізації операції множення надвеликих чисел для асиметричних криптографічних систем захисту інформації. Показані переваги запропонованих методів перед відомими.