Побудова технічного обліку автоматизованих систем - Самохвалов, Юрій Якович; Науменко, Євген Михайлович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2005)
Запропоновано підхід щодо побудови технічного обліку АС, який надає механізм системної структуризації цього процесу, що дозволяє отримати більш точні оцінки основних показників розроблюваної системи.