Формалізація технологій дистанційного та затриманого обслуговування ТКО ЦА - Котломіна, Ольга Миколаївна; Фісенко, Вячеслав Михайлович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2005)
В статті розглядаються сучасні технології дистанційного та затриманого обслуговування телекомунікаційного обладнання. Наведений граф переходів для функціонуючої телекомунікаційної системи.