Побудова образу повідомлення в межах обраної мовної пари - Манухін, Олександр Васильович; Попов, Сергій Вікторович; Хорошко, Володимир Олексійович; Чирков, Дмитро Володимирович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2005)
У статті розглядаються нові шляхи аналізу й обробки символьних потоків інформації, яка представлена на різних мовах. Для цього використовується спектральне відображення контрольного повідомлення.