Система автоматизації введення бланків суворої звітності до корпоративної бази даних - Мазур, Віра Іванівна; Сураєв, Вадим Федорович; Іванкевич, Олексій Вікторович; Моржова, Людмила Іванівна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2005)
Наведені основні теоретичні елементи проблеми створення систем електронного документообігу на підприємстві. Розглянуто питання практичного впровадження системи сканування купонів авіаквитків в авіакомпанії на прикладі створеного авторами статті програмного забезпечення.