КОМПЛЕКСНІ СИСТЕМИ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ ДОВІЛЬНОЇ СКЛАДНОСТІ - Луценко, В.М. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2012)
Розглядаються властивості методів та засобів створення проектів систем захисту інформації. Наголос робиться на створенні автоматизованих систем проектування. Запропоновано підхід до вдосконалення методики проектування комплексних систем захисту інформації.