АВТОМАТИЗАЦІЯ ПРОЕКТУВАННЯ КОМПЛЕКСНИХ СИСТЕМ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯМ ЗАСОБІВ ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ - Луценко, В.М. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2012)
У статті розглянутою є проблема автоматизації проектування комплексних систем захисту інформації. Наголос зроблений на питанні використання засобів підтримки прийняття рішень у вигляді моделі пам’яті з вибіркою за змістом запиту для створення проектів систем захисту. Модель пам’яті з вибіркою за змістом запиту запропоновано реалізувати на основі сітьового ансамблевого з навчанням нейроподібного моделювання.