МЕХАНІЗМИ БЕЗПЕКИ В СИСТЕМІ БЕЗДРОТОВОГО ЗВ’ЯЗКУ З КОДОВИМ РОЗДІЛЕННЯМ КАНАЛІВ - Пархоменко, І.І.; Кривий, Ю.О.; Скробач, А.Ю. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2012)
В статті розглянуті принципи функціонування механізмів захисту інформації в мережах мобільного зв’язку, наведена оцінка їх ефективності. Детально розглянуто та проаналізовано архітектуру безпеки стандарту бездротовових мереж cdma2000. Наведено механізми забезпечення аутентифікації, цілісності та конфіденційності даних.