СТВОРЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ЗАХИСТУ WEB-СЕРВІСІВ SOAP НА БАЗІ СПЕЦИФІКАЦІЇ WS-SECURITY - Ряба, О.І.; Черниш, Л.Г.; Гончар, Г.Ю. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2012)
В статті запропоновано та розглянуто механізми та технології, які в поєднанні дозволяють створити комплексний захист для web-сервісів, що використовують протокол SOAP. Розглянуто основні загрози web-сервісів та механізми їх нейтралізації. Розглянуто рівні, де можливо реалізувати захист, та створено схему на базі специфікації WS-Security, що дозволяє сворити комплексний захист.