БЕЗПЕКА АУТЕНТИФІКАЦІЇ У WEB-РЕСУРСАХ - Корнієнко, Б.Я.; Юдін, О.К.; Снігур, О.С. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2012)
У даній статті проаналізовано основи концепції Cloud Computing, визначено основні переваги та вразливості концепції. Розглянуто аутентифікацію користувачів в концепції Cloud Computing та основні можливості для спрощеного управління безпекою.