ПРОВЕДЕННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ПЛАТЕЖІВ ЗА ДОПОМОГОЮ «СЛІПОГО» ПІДПИСУ ЧАУМА НА БАЗІ КРИПТОСИСТЕМИ RSA - Ряба, О.І.; Черниш, Л.Г.; Каменщик, Ю.О. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2012)
В статті розглянуто такий криптографічний метод захисту платіжних систем як «сліпий» підпис Чаума на базі криптосистеми RSA, описана оцінка його ефективності та надійності. Детально розглянуто та проаналізовано алгоритм його роботи. Наведено алгоритм забезпечення анонімності платежів.