КРИПТОГРАФІЧНІ ПОКАЗНИКИ ГНІЗДОВИХ SPN-МЕРЕЖ З S-БОКСАМИ РОЗМІРОМ 16x16 БІТ - Бевз, О.М.; Папінов, В.М. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
В статті визначено криптографічну стійкість гніздових підстановочно-перестановочних мереж довжиною 128 біт та розміром S-боксів 16x16 біт по відношенню до лінійного та диференційного криптаналізу. Визначення показників стійкості проводилося по кількості активних S-боксів одного раунду SPN-мережі та нижній межі диференційної та лінійної характеристики S-боксу.